Crescut cu grijă, într-un loc ferit poluarea și mizeria cotidiană a actualei societăți tot mai agitate, hrănit cum se cuvine și pescuit chiar înainte de a trimite comanda. O rețetă de succes, reluată zilnic, pe care se bazează și Păstrăvăria Șirna.
Despre Păstrăvul curcubeu, crescut printre porumbi
Un preparat extraordinar, afumat, prăjit sau gătit la cuptor, caracterizat prin carnea gustoasă, fragedă și apetisantă, cu iz de apă dulce de munte. Aromă datorată bazinelor noastre special concepute pentru a le păstra carnea foarte bine tonifitată și striată.
Păstrăvul, față de alte specii bine cunoscute, se caracterizează prin lipsa gustului pregnant de pește – factor care poate îndepărta consumatorii mai sensibili la anumite arome.
Spațiu mai mult decât suficient
Aici, al Pastrăvăria Șirna, toți peștii au suficient spațiu de mișcare suficient, pentru a combate curenții puternici pe care îi generăm calculat.
Pentru a păstra acest privilegiu, făcând posibilită acoperirea cererii tot mai mari a pieței, ne-am extins constant, atingând astăzi suprafața de 5.400 mp.
Apa este mereu limpede, rece și bine oxigenată, proaspăt alimentată direct din Râul Pribeagu