Povestea noastra

Pește mereu proaspăt

În general, peștele proaspăt îl poți mânca doar în calitate de pescar iscusit, cu locuința aproape de baltă, sau în calitate de client al unui restaurant select, cu bazin sau lac în apropiere.

Cu gândul la acest scenariu trist, am căutat să venim cu o soluție pentru toți cei din Ploiești și împrejurimi – oferindu-le posibilitatea de a achiziționa pește proaspăt, direct de la sursă.

Am căutat mereu să ne diferențiem de concurență – prin produse de calitate, livrate clienților noștri și prin grija pe care o purtăm mediului. Ne asigurăm mereu că respectăm toate normele în vigoare și că oferim peștilor un habitat plăcut și curat, unde pot crește sănătoși și liniștiți.

Începuturi modeste

Am început simplu, cu o mică păstrăvărie în comuna care îi poartă numele.

Am muncit la amenajarea spațiului, ne-am documentat, am aprofundat toată literatura în domeniu și am cerut sfatul experților de acest segment.

La final, a ieșit un proiect gustos, bun de te lingi pe degete!

Investiții

Câteva bazine mai târziu, cu o tonă de experiență în spate, am reușit să ne extindem suficient cât să acoperim, oricând cerințele pieței. Un teren frumos amenajat, printre știuleți, într-o zonă liniștită, departe de stres, trafic poluare și griji.

Pe scurt: Păstrăvăria din Porumbi!

Reinventare

Acum, după ce ne-am creat un renume în acest domeniu, se cuvine să venim și cu un design fresh, cel puțin echivalent cu prospețimea păstrăvului nostru.

Așadar, în anul 2020, ne-am reinventat, devenind Păstrăvăria din Porumbi – un nume cât se poate de adecvat, încărcat cu tradiție, amuzant și evocator de stimuli olfactivi.

Cu ce merge peste mai bine, daca nu cu porumb?

Comandă și convinge-te!

Livrăm în aceeași zi

Product has been added to cart

View Cart